diumenge, 20 de febrer del 2011

Avui us convido...

El passat dia 9 de febrer ens va visitar a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès l’escriptora Sílvia Alcàntara autora de la novel•la Olor de Colònia. Tot un best seller. Recentment ha publicat La casa cantonera. La Sílvia Alcàntara és una persona d’una gran qualitat humana i molt propera. Va ser alumna de la nostra Escola d’Escriptura. TV3 va enregistrar aquesta visita que va passar als televidents el dissabte dia 12. Alguns ho veiéreu i d’altres em vau demanar si em podia fer amb una còpia. Avui, doncs, no us escric cap història. Avui, molt més important, us ofereixo entrar a classe amb mi; que conegueu a la Sílvia Alcàntara i que us animeu a escriure! És tot un plaer poder convidar-vos-hi.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Felictats a la Sílvia i felicitats , Glòria. Espero un dia jo poder anar a un taller d'escriptura. Gra`cies perque feu el món un amica millor. Una abraçada, Alba

Gloria Ribera Salvador ha dit...

Gràcies a tu, Alba, que sempre ets present!
Fins aviat.

Jaume Cerdà ha dit...

Divertit

Gloria Ribera Salvador ha dit...

Oh! Miracle.
... i divertit, com sempre!
Una abraçada i fins aviat.

Marta Domenech ha dit...

Moltes gràcies, Glòria. És molt maco i està molt ben muntat!. Ha estat una sorpresa ...

Fins passat demà,

Gloria Ribera Salvador ha dit...

Sí. Demà passat, per compartir, treballar i passar-ho bé. Ens veiem.

Maria Rosa Nogué ha dit...

Gràcies, Glòria! Sempre atenta a tot! Com va? Ara vinc a l'Ateneu els dimarts en lloc dels dimecres, per això no coincidim...
Una abraçada per a tu i per a tots.

Gloria Ribera Salvador ha dit...

Maria Rosa, per a mi tu sempre estàs a l'Ateneu. Et puc veure a tots els llocs on vam participar junt amb els altres companys de curs compartint aquelles petites, però tan agradables tertúlies literàries. Vas ser la meva primera professora a l'Escola d'Escriptura i això mai s'oblida. Gràcies també per la teva última obra "La casa dels cants", que m'agrada tant!
Una abraçada.

Núria Farran ha dit...

Ei!!! moltes gràcies Gloria, doncs no ho vaig veure, i em feia molta gracia saber com va anar. A veure si et veiem aviat també a tu, sent una "best-seller". Crec que te'ns fusta per ser.ho. Petons

Gloria Ribera Salvador ha dit...

Ep! Núria, no correm tant! De moment, com diu en Pep Guardiola, està bé però no baixem la guàrdia. S'ha de treballar cada dia... Una forta abraçada.

Josep Comella ha dit...

Gloria, ja us veig a tú i en Lluis d´aqui un temps entrant a una clase a explicar també els vostres exits. I jo diré : " Varem començar plegats... i ara , mira´ls !
Una abraçada

Gloria Ribera Salvador ha dit...

Josep, gràcies per els teus bons desitjos. No em faria pas res que es complissin; però recorda que tu també hi tens sempre un lloc reservat. Una abraçada.

Josefina Plaza ha dit...

Apa, que guapa has sortit a la entrevista!!!!!
Espero que aprenguis moltes cosetes a aquests tallers que fas, així ens podràs seguir deleitan amb les teves històries que no son pas "un xurro".

Una abraçada. Josefina

Gloria Ribera Salvador ha dit...

Gràcies Josefina per les teves paraules. Sé que són sinceres perquè et conec. Saps que els que escrivim, sempre "fem bullir l'olla" i el cap i el cor es mouen constantment en aquest sentit. Alguna cosa en sortirà.
Una abraçada.